4LifeDolce


  INFORMATIE : Descriere, Povestire Server !!!

  Distribuiţi
  avatar
  Admin cse
  Admin
  Admin

  Respectarea Regulilor :
  Browser :
  Mesaje : 222
  Data de inscriere : 20/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Romania

  INFORMATIE : Descriere, Povestire Server !!!

  Mesaj Scris de Admin cse la data de Joi Sept 02, 2010 7:15 pm

  Intenționăm să facem reclamă serverului în revista Level.
  Am nevoie să veniți cu descrieri pentru server, mod, .. dar nu orice descriere. Am nevoie de oameni care știu să scrie corect dpdv gramatical, știu să lege două cuvinte într-o frază, știu ce înseamnă o descriere.
  Trebuie să explicați ce e frumos în joc (ce vă place, ce vă atrage), de ce jucați, ce găsiți interesant la acest joc, cu ce e diferit samp față de San Andreas Single Player, modul de joc, mai știu eu ce .. aștept posturile voastre, decât să-mi scrieți aberații sau posturi monosilabice vă rog să vă abțineți.
  Descrierea trebuie să aibă maxim 1.000 de caractere, cu tot cu spații.

  CITAT
  Probabil toată lumea a auzit de jocul Grand Theft Auto : San Andreas.Nu la fel de multă lume a încercat și experiența modului Multiplayer al jocului.Pentru cei care au jucat și știu despre ce e vorba , dar și pentru cei care încă nu au văzut cum este jocul , o să facem o prezentare a serverului nostru ?4LifeDolce Role-Play?.
  După cum îi spune si numele , este un server Role-Play. În acest mod , 4LifeDolce , scripterii noștri nu s-au axat pe partea San Andreasului cunoscută de toți , partea cu gang?urile din Los Santos (Grove Street , Ballas) , ci , fiind un mod 4LifeDolce , s-au axat pe reproducerea vieții din interiorul organizațiilor mafiei ce domină străzile celor trei mari orașe din San Andreas , Los Santos , San Fierro si Las Venturas.
  Așadar , serverul este unul de Role-Play.Pe lângă organizațiile mafiote , La Cosa Nostra (mafia italiană cu sediul în Los Santos),Yakuza(cu sediul in San Fierro,fiind o ramură a celebrelor Wu Tang Clans din Single Player, clanuri conduse de Woozie), și The Killers (o organizație din Las Venturas formată din americani și imigranți din America Latină ca răspuns la ascensiunea celor două mafii din Los Santos,respectiv San Fierro), fiind nevoie de alte facțiuni și organizații care să asigure farmecul serverului și bunul mers al lucrurilor.
  Bineînțeles , pentru a putea stopa criminalitatea , forțele de ordine sunt mereu la datorie.Așadar , Departamentul de Poliție se ocupă cu rezolvarea problemelor apărute în trafic, cu aplicarea de penalități și amenzi și cu tot ce face acest department in Real-Life.Pentru rezolvarea unor situații speciale , ei apelează la colegii lor din Federal Bureau of Investigations (un nume mai pompos pentru arhi-cunoscutul FBI), facțiune ce este tot timpul pe urmele mafiei și care se ocupă în secret de stoparea acțiunilor acesteia.In cazul atacurilor teroriste,a situațiilor de forță majoră , va interveni National Guard (Garda Națională),cu arsenalul pe care il are la dispoziție(tancuri,avioane militare).
  Totuși , un mod Role-Play nu se poate realiza doar cu ajutorul mafiilor și forțelor de ordine.Pe langă facțiunile prezentate mai sus , pe server își fac treaba cu brio facțiunile Licenses Faction(instructori , oferă diferite licențe , de la cea de condus , la cele pentru pescuit sau de port arma), News Reporters (tot timpul la datorie, țin playerii la current cu tot ce se petrece pe server la orice oră), Taxi Drivers (facțiunea șoferilor de taxi , transporta playerii peste tot prin toate orașele) , Firemen/Paramadics (într-un oraș cu organizații mafiote și tot felul de pericole , ei sunt mereu la datorie pentru a stinge incendiile și pentru a acorda primul ajutor si transportul victimelor la spital).
  Fiind vorba despre puternice conflicte economice , uneori este nevoie să se apeleze la facțiunea Hitmen , un grup de asasini care lichideaza cu sânge rece concurența.
  Pe lângă facțiuni , civilii dau farmecul serverului. Astfel , ei pot alege sa fie de partea binelui , lucru ce le confera o șansă la o viitoare aplicație in cadrul forțelor de ordine (ei vor avea joburi precum cel de avocat, șofer de autobus, mecanic auto, dealer auto, detectiv, vânzător de ziare, boxer sau bodyguard), sau să se ocupe de afaceri ilegale , precum traficul de arme sau droguri , prostituție sau furt auto, aceste activități facilitându-le integrarea în rândul mafiei.
  Cam atât despre mod. Să vorbim puțin despre echipa de admini și jucători.Serverul începându-și activitatea cu mai bine de un an în urmă, putem afirma cu încredere că echipa noastră de admini este una profesionistă, astfel existând siguranța că în timpul jocului , nu veți fi deranjați în niciun moment de posibili cheateri sau alte evenimente neprevăzute.Dovada acestor afirmații o reprezintă faptul că avem un grup foarte mare de jucători fideli , jucători care la începuturile lor pe server au găsit aici prieteni, înțelegere, astfel integrându-se cu ușurință în comunitatea noastră , comunitate pe care noi o numim ?familie?.
  Așadar , dacă doriți să faceți parte din comunitatea noastra , doriți să trăiți experiențe plăcute în timpul jocului , să vă faceți prieteni , vă așteptăm cu brațele deschise pe serverul nostru.


  Multumesc

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 1:44 pm