4LifeDolce


  ROLEPLAY : Cum sa sofezi RP?

  Distribuiţi
  avatar
  Admin cse
  Admin
  Admin

  Respectarea Regulilor :
  Browser :
  Mesaje : 222
  Data de inscriere : 20/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Romania

  ROLEPLAY : Cum sa sofezi RP?

  Mesaj Scris de Admin cse la data de Joi Sept 02, 2010 6:58 pm

  RolePlay Driving


  In viata reala oameni nu conduc asa , daca incercam sa facem un RolePlay pe server , degeaba respectam mixing , OOC , IC etc , daca nu se respecta Driving-ul , trebuie ca toti playeri sa conduca prudent , adica cand va apropiati de un semafor , sa nu treceti ca nebuni sa sariti borduri-le si sa calcati alti playeri !
  1.Cand va apropiati de un semafor de culoarea rosie incetiniti din timp , si opriti langa semafor regulamentar , asteptati sa se schimbe culoarea semaforului in verde si apoi puteti merge mai departe !
  2.Politisti mereu vor sta parcati pe trotuar sa vada daca toata lumea respecta regulile , daca cineva trece pe rosu , acest conducator poate ramane fara permis + amenda !
  3.Cand vedeti ca playeri traverseaza neregulamentar , incercati sa opriti , sa nu dati peste ei , ca in viata reala orice conducator incearca sa puna frana , nu sa intre cu viteza in om sa il omoare !
  4.Cand intrati intr`o intersectie , si de exemplu vreti sa traversati si sa mergeti inainte , daca in stanga sau dreapta exista semafor , si masinile sunt oprite , atunci puteti trece mai departe , dar daca e o intersectie in care nu exista niciun semafor , acordati prioritate celor din dreapta si stanga si va continuati trase-ul ! asta daca e o intersectie cu 4 sensuri de mers !

   Acum este: Mier Dec 12, 2018 5:20 pm