4LifeDolce


  PLANGERI : La adresa adminilor !

  Distribuiţi
  avatar
  Admin cse
  Admin
  Admin

  Respectarea Regulilor :
  Browser :
  Mesaje : 222
  Data de inscriere : 20/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : Romania

  PLANGERI : La adresa adminilor !

  Mesaj Scris de Admin cse la data de Joi Sept 02, 2010 6:42 pm

  Dupa cum ziceam, am scapat de threadul vechi si am facut unul nou in locul lui. In acest thread postati problemele, plangerile, abuzurile pe care considerati ca le-au facut moderatorii acestui forum. Indicati eventual threadul si de ce considerati ca ati fost nedreptatiti, si utilizati un ton civilizat.

  Atentie! Acest thread este exclusiv pt plangeri la adresa moderatorilor, si atat. Pt probleme cu adminii diverselor servere de jocuri, alte probleme pe forum, cereri, sugestii, banuri, folositi forumurile si threadurile specifice acestor probleme, nu postati aici pt ca veti fi ignorati sau avertizati.

  Regula:
  Un membru face plangere => moderatorul in cauza poate sa explice detaliat de ce a dat warn iar un moderator global decide daca warn-ul este justificat sau nu. Decizia moderatorului global nu poate fi contestata de alti membri, asistenti sau moderatori de sectiune. Numai un alt moderator global sau un administrator al forumului poate corecta un moderator global.
  Va rog sa postati o singura data in legatura cu un warn; deciziile oricum sunt finale deci riscati sa primiti un alt warn.
  Cu acestea spuse astept sa nu se mai faca greseli aici din partea moderatorilor de sectiune.

  Toti userii care au peste 90% warn, la prima greseala (warn) vor primi 14 zile suspend.

  Cererile pentru decrease warn in acest topic pot duce la stergerea postului si/sau increase warn. Daca aveti o cerere pentru scoaterea unui warn, rugati prin PM moderatorul care vi l-a dat sa il reanalizeze. Daca moderatorul respectiv nu mai face parte din staff, apelati la un alt moderator din acea sectiune sau la un moderator global (AdminCse, Deeky sau -).

   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:46 pm